Pre order – Charterstone NL

Deze email is voor u dé kans om mee te doen met de NL versie van Charterstone. Zie hieronder voor meer informatie, maar in het kort: het is een mix van Viticulture en Pandemic Legacy – waarvan er van beiden meer dan 100,000 exemplaren over de toonbank zijn gegaan in het laatste jaar.

Ten eerste een introductie van het spel. Het spel is een Legacy spel, betekenend dat het verandert iedere keer dat je het speelt (met nieuwe regels die ge-unlocked worden, stickers op het bord, namen geven aan je steden/gebouwen, etc.). Het beste is dan ook om het spel iedere keer met dezelfde groep te spelen, hoewel er ook mensen in en uit kunnen stappen. Dit is dus niet alleen een spel, maar ook een echte ervaring.

 

Het Legacy genre is populair gemaakt door Risk Legacy en Pandemic Legacy – beiden zeer populaire spellen die zeer goed verkocht zijn. Pandemic Legacy is zelfs het nr 1 spel ter wereld op de grootste en beste bordspellensite

Verder is het spel ontworpen door Jamey Stegmaier, een uitstekende ontwerper maar ook een sublieme tester (met duizenden testers over de hele wereld). Zijn vorige spel Scythe heeft inmiddels meer dan 100,000 exemplaren verkocht in minder dan een jaar. Zijn spellen worden dan ook iedere keer beter en populairder.

De Engelse versie is voorzien voor november, in het Nederlands februari/maart 2018.

Wenst u een exemplaar, pre order prijs van 57,5 euro

RECHARGE PACK

Wat is dit? Nou, het is een aparte pack met onderdelen waarmee je het spel nog een keer kunt spelen (op de achterkant van het bord). Dit is apart bij te bestellen.

Pre order prijs van 28,5 euro

Wenst u beide te kopen,
Basis spel + recharge pack,
Pre order prijs van 82,5 euro

Hoe gaat deze in zijn werk,
indien interesse kan je ons via mail doorgeven wat je wenst, voor 11 augustus,
bij te weinig interesse komt er jammer genoeg geen Nederlandstalige Charterstone.